2018. február 5., hétfő

Joss Stirling: Crystal

Joss Stirling:
Lélektársak 3.:
Crystal

Műfaj: romantikus, fantasy

Korosztály: 14+

Történet röviden: Crystal egy különleges lány. Savant családban nevelkedett, mégsem tudja, mi a képessége. Ha csak a családjával próbál meg kommunikálni, akkor is fájdalmas akadályokba ütközik. Egész életében haszontalannak érzi magát, míg nem találkozik a Benedict fiúkkal. Miközben testvére Diamond esküvőjét szervezi, addig észre igazán észre sem veszi, hogy amit mindig is keresett, az ott van az orra előtt. Így amíg egy rosszul elsült leánybúcsú áldozatává nem válik, addig nem is tud róla, mekkora hatalom van a kezében. De most kénytelen ezt felhasználni, ha meg akarja menteni újdonsült családját.

Vélemény:
Bianka:
Kinézet: Nem akarok róla túl sok szót ejteni, mivel nagyon hasonlít az előzőekhez, amikről már elmondtam a véleményem. Ezúttal egy kristály került a középpontba, nyilvánvalóan a címből kiindulva.
Történet: Nagyon megragadó, megint egy kicsit másik irányba kalauzol el minket. Eleinte Crystal testvére, Diamond kerül középpontba, de aztán lassacskán főhősünk is kibontakozik.Tetszik, hogy belepillanthatunk a színészkedés és a divat világába is, ezúttal Olaszországban. Aztán ott van a Contessa és a fényűző villája. Bármennyire is elragadó, valójában hatalmas titkokat és borzasztó kalandokat rejteget. De ettől lesz ez a regény izgalmakkal teli és varázslatos.
Szereplők:
Crystal: Egy nagyon magabiztos, kissé makacs, de szabadszellemű lány, akinek nagy tehetsége van a divattervezéshez. Mindig is kívülállónak és elhagyatottnak érezte magát a képessége miatt.
Diamond: Crystal egyik nővére, aki a legközelebb áll a lányhoz. Együtt laknalk egy Olasz városban. Amúgy miért nevezi el valaki a gyerekeit drágakövekről. Megsúgom, az egyik testvérüket Opal-nak, egy másikat Topaz-nak hívják. Csak szerintem beteges?
Contessa: Nagy erejű savant, aki nem mellesleg elég vagyonos felmenőkkel rendelkezik, így egy kastélyban él.
Signora Carriera: Divattervező, egy ideig Crystal sétáltatja a kutyáját. Jó kapcsolatot ápol a lányokkal.
Steve: Világhírű színész, de abból a fajtából , akit nem vakít el a hírneve, ezért jó és hűséges barát is.
Lily: A stáb jelmeztervezője, aki közel áll Steve-hez, jó barátok. Szintén segítőkész és jó humorérzékkel van megáldva.

Sose feledd: álmodj nagyot, olvass sokat!    

                                                               Bianka