2017. október 30., hétfő

A nagy igazság

A nagy igazság

Biztos feltűnt nektek, hogy mostanában elég rendszertelenül hozom az ajánlókat. Van, hogy napokat csúszok, még máskor egy teljes hét kimarad. Ennek több oka is van:
1. Most mentem gimibe, ráadásul egy elég erősbe, szóval sokat kell tanulnom és így nincs sok időm olvasni sem, nemhogy még írni!
2. Sajnos mostanában sok dolgom van hétvégente is. Egyrészt az őszi-téli időszak az én családomban elég zsúfolt, mivel folyamatosan egymást érik az események. Egyszer egy szülinap, máskor meg egy névnap...  Plusz nem rég újítottuk fel a szobám, szóval azzal is sok elintéznivalóm van.
3. Azt is észrevehettétek, hogy Barbi mostanában egyáltalán nem ír. Ennek az az oka, hogy kicsit összevesztünk a bloggal kapcsolatban és bár lehet, nem ez volt a legjobb megoldás, de egyelőre “kizártam”, mert elegem lett abból, hogy többnyire csak én dolgozok a KÖZÖS blogunkon.
De vannak jó híreim is. Remélem ezeknek örülni fogtok.
1. Szerintem hamarosan sikerül visszatérni a rendes kerékvágásba és majd tudom hozni a bejegyzéseket a rendes időben.
2. Létrehoztam a blog Facebook-csoportját, ahova szeretettel várok mindenkit. Itt az elérhetősége (remélem működik): https://www.facebook.com/groups/329748787491024/
3. Azon gondolkoztam, hogy létrehozzak-e egy másik blogot is, ami hasonló témával, vagyis szintén kulturális dolgokkal foglalkoznék, de kicsit szélesebb körben. Pl.: zenék, filmek, stb... Ti mit szóltok hozzá?
Most ez a kis tájékoztató ennyi is lenne, de hamarosan jövök a megszokott ajánlásokkal is.

 Sose feledd: álmodj nagyot, olvass sokat!
                                                                                                                
     


                                                                              Bianka