2016. december 24., szombat

Komal Kant: Mire jó a rosszfiú?

Komal Kant:
Mire jó a rosszfiú?

Műfaj: romantikus

Korosztály: 14+

Történet röviden: Ashton és Luca közös múltja elég hihetetlenül hangzik a jelenlegi állapothoz képest. Ashton a pompomlányok vezetője, az egyik legnépszerűbb lány az egész suliban. Mindenkit, aki nem a csoportja tagja kigúnyol, bánt vagy jobb esetben észre sem vesz. Luca ezzel szemben tipikus rosszfiú. Tele van tetoválásokkal, feketében jár, nem mellesleg egy rockbanda, a Szkeptikus Spirál énekese. Mindenki fél tőle és kerüli. De mi köze a  két fiatalnak egymáshoz? Ashtont kirúgják a csapatból, így Luca segítségére szorul. Meglepő módon el kell hitetniük mindenkivel, hogy egy párt alkotnak. Vajon mi történik akkor, ha a régi emlékek a felszínre kerülnek?

Vélemény: 
Bianka: Szerintem egy pihentető, könnyedén érthető történet. Én élveztem, szívesen merültem bele a történetbe. Vicces volt elképzelni, hogy tulajdonképpen egymást okolták, de inkább magukat kellett volna. A történet váltott szemszögből íródik, így jól megismerhetjük mindkét főszereplőt. Egyértelműen egy tipikus love story, de nekem nagyon tetszett. A kedvenc karakterem Luca volt, mert megtudhattuk, hogy milyen valójában. Tulajdonképpen azt a következtetést lehetett levonni, hogy ne a külső alapján ítéljük meg az embereket.

U.i.: Ha valaki tudja, hogy hol lehet Luca hasonmást találni, akkor szóljon. :) És boldog karácsonyt mindenkinek! Ha van kedvetek írjátok meg, hogy mit kaptatok.
   
Sose feledd: álmodj nagyot, olvass sokat!
                                                                                                 Bianka