2016. július 16., szombat

Grace Norwich: Daniel Radcliffe a nem mindennapi varázsló

Grace Norwich:
Daniel Radcliffe a nem mindennapi varázsló

Sziasztok!
Ma egy az eddigiektől eltérő könyvvel jelentkezem, mert ez nem történet. Amint láthatjátok nagy nehezen összehoztam a chat-et (nem tudom hogyan kell leírni, szóval ezért bocsánatot kérek), így ott lehet beszélgetni. Ezen kívül kiraktam egy újabb közvélemény kutatást és remélem, hogy kitöltitek.

Műfaj: életrajz

Korosztály: --

Történet röviden: Mindenki ismeri Harry Potter-t. Ha rá gondolunk, akkor Daniel arcát látjuk magunk előtt. Hogy miért? Daniel volt az a fiú, aki éveken át az ifjú Harry személyét alakította. Nem is gondolnánk, hogy a filmek elkészítése mennyi munkába és időbe tellett. Emellett rengeteg ember látta a filmet, de nem is tudjuk igazán, hogy Dan milyen módon jutott hozzá a szerephez és a legtöbb embernek fogalma sincs róla, hogy milyen a valódi személyisége. Ebben a könyvben rengeteg minent megtudhatunk Dan életéről és a filmek elkészítéséről.

Vélemény:
Bianka: Ehhez a könyvhöz nem túl nagy lelkesedéssel álltam hozzá, hiszen úgy gondoltam, hogy egy életrajz nem lehet önmagában túl szórakoztató. De amikor már pár oldalt elolvastam belőle rájöttem, hogy ez érdekes. Ebből a könyvből rengeteg mindent megtudtam a flmekkel és a színészekkel kapcsolatban, ezért úgy gondolom, hogy ez az életrajz hasznos volt.


Sose feledd: álmodj nagyot, olvass sokat!
                                                                                                         Bianka