2016. június 6., hétfő

Anne Plichota&Cendrine Wolf: Az Eltévedtek Erdeje

Anne Plichota&Cendrine Wolf:
Oksa Pollock:
Az Eltévedtek Erdeje

 Sziasztok!
Ma ismét egyedül jöttem, de remélem ez nem baj. Sajnálom, hogy múlt héten nem volt rész (nem fogok mentegetőzni, tudom, hogy az én hibám), ezért úgy döntöttem, hogy a saját bejegyzéseim gyakoriságát rendszerezni fogom. Minden Hétfőn lesz egy könyvajánló, ezt biztosan tudom. Ezen kívül igyekszem hétvégén is feltenni egy könyvet, de ez nem biztos, hogy sikerülni fog. De a lényeg , hogy ma egy a blogon már eddig látott sorozat 2. részével jötten, ami ennek a sorozatnak az utolsó eddig magyarul megjelent része (az tudja tovább olvasni, aki tud jól angolul, de én nem vagyok azon a szinten). Egyébként valószínüleg hamarosan szerzek egy olyan embert, aki szép kis designt csinál az oldalnak, szóval normális kinézet mellett tudtok majd olvasni. Ezen kívül nagyon hálás lennék, ha valaki akár csak egy prócska életjelet hagyna maga után akár itt, akár e-mailben. De mostmár nem dumálok tovább, itt is a regény.

Műfaj: fantasy, de elég jelentős a romantikus vonal.

Korosztály: +12 (igen, már megint...)

Történet röviden: Oksa barátja Gus eltűnik az iskolában és csak a telefonját találják meg, benne egy elég ismerős személy képével. Miután meghatározzák Gus pontos helyét, utána indulnak az Eltévedtek Erdejébe, ahol sok veszedelmes próba áll előttük. Természetesen a nyomozás alatt Oksa egyre több titkot tár fel a múltjával és a származásával kapcsolatban. Vajon Oksa és a Számkivetettek átverekedik magukat az erdőn és megtalálják a fiút vagy ők is örökre a fák között maradnak? Ha elolvasod megtudod.

Vélemény: 

Bianka:  Ez a könyv igen mély nyomot hagyott a szívemben, hiszen izgalmas és tartalmas. Szerintem a mondanivalója is fontos. Ezt itt nem írom le, hiszen azzal rengeteg dolgot elárulnék. A szereplők szerintem tényleg hasonlítanak a valódiakhoz, a személyiségükben nem csak a jó tulajdonságok fedezhetők fel, így nem unalmas. Az erdőt olyan részletességgel és pontossággal írják le, hogy én is teljesen el tudom képzelni minden egyes apró kis részletét. Ezt a könyvet ismételten csak ajánlani tudom, mint a legtöbb eddigi irományt. 

           
                                       Sose feledd: álmodj nagyot, olvass sokat!
                                                                                                       
                                                                                                 Bianka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése