2016. május 25., szerda

Peter Lerangis: A kolosszus feltámasztása

Peter Lerangis:
A világ hét csodája 1.:
A kolosszus feltámasztása

Sziasztok!
Ma csak egyedül jöttem, mivel ezt a könyvet csak én olvastam. A fantasy rajogók örülhetnek, mert ez a regény is ebbe a kategóriába tartozik. Örülnék neki, ha lehetőségetek van rá, akkor írnátok nekem egy pár mondatot, hogy tudjam mit gondoltok rólunk, a blogról vagy a bejegyzésről. Ti is írhattok nekünk kedvenc könyveitekről, hiszen érdekel, hogy ti mit szerettek, akár el is olvasom és egy ajánlás keretében viszontláthatjátok itt is.


Műfaj: fantasy

Korosztály: +11 

Történet röviden: Jack McKinley egy teljesen átlagosnak mondható életet él, de ez megváltozik mikor felfedez egy különleges  jelet a hajában és nem sokkal később elájul, majd egy idegen helyen ébred fel. Itt megtudja, hogy saját ereje öli meg, bár erre szüksége van, ha meg akarja menteni a világot. Továbbá rá jön miért is fontosak a loculusok és a jel jelentése is.

Vélemény:

Bianka: Én ezt a könyvet nagyon szerettem, bár amikor először kinyitottam, akkor még elég ellenszenvesnek tűnt. Jacket már a könyv elején megszerettem, de minden szereplő a maga módján különlegessé vált számomra. A történetben a kalandokat olyan jól adagolja a szerző, hogy mindent megértesz, de le se tudod róla venni a szemed. Szerintem ez egy izgalmas és kalandokkal teli olvasmány.

Ui.: Holnap földrajz vizsgánk lesz, szóval szurkoljatok! Ha jól sikerül lehet holnap is hozok egy könyvajánlót.
                       
                                                    Sose feledd: álmodj nagyot, olvass sokat!
                                                                                                       
                                                                                        Bianka