2016. május 9., hétfő

John Flanagan: Gorlan romjai

John Flanagan:
A vadonjáró tanítványa
Gorlan romjai


Sziasztok!
Ma ismét csak egyedül érkezem, de remélem azért ez az ajánlás is elnyeri a tetszéseteket. Sajnáljuk, hogy az előző héten nem hoztunk nektek egy bejegyzést sem, csak kissé zavaros volt a hetünk. Éppen ezért erre a hétre még egy ajánlást tervezek összehozni, hiszen megérdemlitek. Emellett arra szeretnélek titeket kérni, hogy ti is írjátok le véleményeteket, vagy akár csak egy apró visszajelzést, hogy mit gondoltok a munkánkról. Ha nem is itt a blogon, akkor írhattok nekünk a fictionisalwaysbetter@gmail.com-ra is. Nagyon hálásak lennénk.


Műfaj: fantasy

Korosztály: +12

Történet röviden: Will egy árvaházban nevelkedett, így élete legfontosabb napja a kiválasztás napja, ami az egész jövőjét meghatározza. Éppen ezért porig sújtja a hír, hogy nem veszik föl Rőtvár Hadiiskolájába. Ehelyett a mogorva vadonjáró Halt veszi magához, akit mindenki varázslónak hisz...  Így Will eszközei a kard és a harci paripák helyett az íj, a nyílvesszők, a különleges köpönyeg és a kis kócos, de annál különlegesebb Rántó lesz. Vajon helyt áll ebben a különleges világban és megmenti azt vagy elbukik?

Vélemény: 
Bianka: Én ezt a könyvet imádtam! Szinte le sem bírtam tenni, hiszen egymást követték a kalandok. Természetesen teljesen elragadott Will különleges jelleme és ez az egész világ. Már az elején is izgultam, hogy mi lesz és természetesen ez az izgalom ki sem hunyt a könyv végéig. Én a történettel két nap alatt végeztem.

Ui.: Már igyekszünk valakit keresni valakit, aki megcsinálja a designt, de ha tudtok valakit, akkor örülnénk neki ha elárulnátok, hiszen mi ezt nem tudjuk magunktól elintézni.

                                          Sose feledd: álmodj nagyot, olvass sokat!
                                                                                                         Bianka