2016. április 25., hétfő

Maros Edit: Hűvösvölgyi suli 1.

Maros Edit:
Hűvösvölgyi suli 1.

Sziasztok! 
Meghoztam egy újabb könyvajánlót, de ezúttal csak az én szemszögemből láthattok egy véleményt, hiszen ez egy szerelmes történet, amiket csak én szeretek.Műfaj: romantikus, ifjúsági

Korosztály: +12

Történet röviden: Dóri és Nóri két tizennégy éves tinilány, akik nem csak elválaszthatatlan testvérek, de teljesen egyformán néznek ki és ikrek is. Dóri a kissé szeleburdi, de hatalmas szívű lány, akit akár mondhatnánk szerencsétlennek is, hiszen eléggé érdekes és vicces dolgok történnek vele. És természetesen itt van az ikerpár másik fele, Nóri, akit leginkább a talpraesett, tehetséges és álmodozó szavakkal tudnék illetni. Történetünk a lányok életéről szól, ami nem egyszerű, hiszen az ő életükbe is befurakodik a szerelemnek nevezett valami, amit eddig csak a filmekben láthattak.

Vélemény:
 Bianka: Én ezt a könyvet nagyon szeretem, hiszen teljesen átlagos lányok életéről szól olyan esetekkel, amik bárkivel    megtörténhetnének. Ezen felül rendkívül humoros, de mégis valósághű történetet láthatunk. Szereplőink hamar a szívemhez nőttek és a történet folyamán legtöbbjükbe csak egyre jobban beleszerettem. A történet sosem vált unalmassá, mindig jöttek az a jobbnál-jobb kalandok.

                                    Sose feledd: álmodj nagyot, olvass sokat!

                                                                                                         Bianka